Best For Me? Hogyan tovább?

Ez a kérdés kering a fejemben jó ideje. Egy valamiben biztos vagyok: lesznek megpróbáltatások, de a végén büszke leszek arra, amit a Best For Me képvisel!

Amennyiben figyelemmel követsz és megnézted a legutóbbi youtube videómat, akkor már értesülhettél arról, hogy 1 hónapja meghoztam egy sokak számára is vakmerőnek tűnő döntést, így a járványhelyzetek legnagyobb közepette.

Döntöttem ugyanis úgy, hogy jelenlegi munkahelyemet véglegesen otthagyom és maximálisan a Best For Me-be szeretném fektetni az energiámat. Ez alatt értem azt, hogy szeretnék jelenlegi és jövőbeli vendégeimmel a lehető legjobb minőségű munkát folytatni, számotokra hétről hétre érdekes és tanulságos tartalmakat nyújtani és a már tavasszal béta verzióban (de összességében eredményes) Get Fit program végleges verzióját létrehozni és átadni számotokra, aminek segítségével egy tudatos életvitelt fogtok tudni élni sport és étkezés tekintetében.

Ez mind rengeteg időt és energiát igényel, amit jelenlegi életvitelem mellett úgy éreztem nem tudok fenntartani, hisz előbb-utóbb eljött volna a kiégés határa és kezdett kicsúszni a kontroll az irányításuk felett.

Elsőre biztos nem lesz egyszerű, hisz immár vállalkozói életformát fogok folytatni 100%-osan, így nincs meg az eddigi “biztonság érzet és kényelem”, amit egy viszonylag biztosnak mondható munkahely tud nyújtani. Ám de akármennyire is biztos azt a szabadságot se tudja adni, amire egy magamfajta ambíciózus ember vágyakozik. Biztos vagyok benne, hogy az elején lesznek nehéz napok és olyan gondolatok, hogy inkább maradtam volna a seggemen, azonban hosszútávot nézve tudom, hogy egy nagyon jó dolognak a kezdetén vagyunk. A nagy könyvek is megírták már, hogy a boldogság a komfortzónán túl kezdődik.

Szeretném veletek együtt a Best For Me-t valami naggyá építeni és elérni azt, hogy mikor eszetekbe jut, akkor tudjátok, hogy adott valami értéket az életetekhez. Legyen ez szó sport terén, étkezés terén vagy az élet bármely területén, amelyen tudjátok majd kamatoztatni az itt olvasottakat. Szeretném, ha olyan dolgokkal gazdagodnátok, amit egy életen át tudtok magatokkal vinni.

Amik a közeljövőben várhatóak a Best For Me-től:

-folyamatos jelenlét a Best For Me közösség facebook csoportban

-heti 1 youtube videó

-heti 1 blog poszt

-online edzések elindítása

-közös futások és edzések

Egyenlőre azt látom a legfontosabbnak, hogy minél több hasznosabb tanáccsal tudjalak ellátni titeket és ti azt kamatoztatni magatok számára.

Köszönöm, hogy elolvastad irományom és örülök annak, hogy már az elején itt vagy és figyelemmel követed, ahogy kiépítünk közösen egy király dolgot! 🙂

Ha még nem vagy részese a Best For Me közösségnek, akkor ide kattintva csatlakozz hozzánk! Különböző érdekes témákkal és nyereményjátékokkal készülök nektek, így aki lemarad az kimarad! 😉

Ibro – Best For Me

Vélemény, hozzászólás?

TOVÁBBI BEJEGYZÉSEK

Best For Me? Hogyan tovább?

Ez a kérdés kering a fejemben jó ideje. Egy valamiben biztos vagyok: lesznek megpróbáltatások, de a végén büszke leszek arra, amit a Best For Me